dilluns, 13 de març del 2017

Els arbres de l'hivern

Aprofitant la sortida que vam dur a terme amb els nostres padrins, vam tenir una conversa sobre com són els arbres a l'hivern, com estan formats... i si tenen alguna semblança amb el nostre cos. Després de fer alguna prova amb parella i en grups sobre com podíem imitar als arbres, vam decidir fer una plasmació en petits grups dels arbres. L'única consigna que teníem era que havíem d'utilitzar el nostre cos per crear els arbres. 

Amb aquesta activitat es treballa el reconeixement de les possibilitats i limitacions del nostre cos i l'experimentació amb les possibilitat de cada part del cos. A més, també vam poder observar les característiques físiques d'un mateix i comprovar les similituds que tenim els nens i les nenes. A partir del treball en petit grup ens vam adonar que, malgrat que cada un és diferent, tots partim de les mateixes característiques físiques.

El treball en equip també es veu molt reforçat en aquesta activitat, ja que mentre un infant representava un arbre, la resta de companys del grup havien de repasar la seva silueta, per tal de, entre tots, crear un únic arbre!





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada