dilluns, 20 de març del 2017

La primavera i el dia de la felicitat!

Com molts ja sabeu, avui ha arribat la primavera, i aquest fet tan important no es podia deixar de passar per les papallones!!! Fa uns dies que ja no duim tantes jaquetes, ni botes i ens començam a posar menys mànigues i més gorres al cap, comença a venir el bon temps!!

Avui, quan hem anat a fer el calendari, ens hem trobat que al número 20 hi havia un flor dibuixada... què sera??? Acaba l'hivern i comença la primavera!!! Hem començat a parlar una mica d'allò que passa a la primavera a l'espera de començar a veure canvis significatius en el nostre entorn.

Però a més, avui, també es celebra una cosa important: avui és el dia Mundial de la Felicitat!! A la classe hi ha moltes coses que ens van ser feliços: les abraçades de la mamà, els espaguetti, jugar, anar amb bicicleta... Així que hem aprofitat aquesta ocasió per parlar de les emocions, de quines coses ens fan estar contents i de les que ens fan estar trists i de la importància de saber explicar allò que ens passa i com ens sentim.

Després, hem après la Cançó de la felicitat!!! Aquí la teniu per practicar a casa... i ja sabeu, a ser moooolt feliç cada dia de la setmana!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada