dijous, 30 de març del 2017

Un taller molt primaveral

Aprofitant els dies de bon temps que ens està deixant la primavera, no podem deixar de parlar d'ella. Avui, i gràcies a l'ajuda d'algunes mamà de la classe, hem pogut tenir un matí diferent.

Gràcies al conte "La senyora primavera", vam poder saber que les maduixes eren pròpies d'aquesta estació i.. quina sorpresa ens hem emportat aquest matí!! Algú ens havia deixat Maduixes, Papers, Nata... per fer un taller amb les mares!!! Igual ha estat la senyora primavera, que ha sabut que ens va agradar molt el seu conte?

El primer que hem fet ha estat olorar, tocar i mirar les maduixes: tenen puntets, són vermelles... eren algunes observacions que hem fet. Després hem fet plasmació i dibuixos amb maduixes! Que divertit ha estat!!!

Com que ens han portat moltes maduixes amb diferents ingredients, hem fet un petit esmorzar amb l'ajuda de les mamàs: hem fet net, tallat i liquat les maduixes i ens hem fet un batut ben bo i primaveral!! Amb aquesta activitat, a més de fer partíceps als infants de la primavera de manera vivencial, es pretén potenciar la importància de dur a terme un esmorzar saludable i de fer-los conscients de la importància de menjar fruita cada dia.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada