dijous, 18 de maig del 2017

Visitem la casa de na Luisa Daniela.

Com ja sabeu, uns dels projectes del curs era el Projecte d'identitats, on cada infants ens ha enat explicant el perquè del seu nom i hem pogut conèixer una mica la seva família, els seus gusts... Aquesta activitat és molt important per fomentar els llaços entre la família i escola, per tal de què els infants vegin que hi ha una bona coordinació. A més, per tal de poder fer una bona cohesió de grup és important conèixer les característiques pròpies de cada infant, que el fan únic i especial.  D'aquesta manera conèixer a cada membre de la classe de manera individual fa que es facin conscients de les diferències però també similituds que hi ha dins l'aula i es creiïn les amistats.

A més, aquest projecte també ens ha servit per acostar-mos una mica a l'entorn de l'escola i a conèixer algunes zones o barris on viuen els nostres companys. La primera que ens ha ensenyat la seva casa ha estat na Luisa Daniela! Hem anat caminant des de l'escola fins a casa seva i allà ens ha obert les portes com si fos casa nostra!! Ens ha convidat a esmorzar i tot!!

I a la tornada a casa, hem poigut jugar una estona al parc que hi ha prop d'on viu. Ha estat un dia molt aprofitós! Moltíssimes gràcies!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada