divendres, 3 de juliol del 2020

RECOMANACIONS PER A L'ESTIU!!!

HOLAAAAA!! COM VAN LES VACANCES? HEU POGUT DESCANSAR, ANAR A LA PLATJA...??

US DEIXO UNES RECOMANACIONS PER A L'ESTIU

SI ET FA GANES, POTS COMENÇAR A FER UN DIARI D'ESTIU I DOCUMENTAR TOTES LES COSES IMPORTANTS I DIVERTIDES QUE FAS!! AIXÍ, AL TORNAR AL SETEMBRE AL COLE, PODRÀS COMPARTIR-LES AMB ELS TEUS COMPANYS/ES.


ALTRES ACTIVITATS QUE POTS FER:


- SEGUIR AMB EL QUADERN DE CAMP DE CIÈNCIES. POTS CONTINUAR AMB LES TEVES INVESTIGACIONS D'ANIMALS, PLANTES I TRESORS QUE TROBIS! DEIXO AQUÍ UNES PLANTILLES D'EXEMPLES, PERÒ EL POTS FER COM VULGUIS. 

    - PLANTILLA 1

    - PLANTILLA 2


- APROFITAR QUALSEVOL ACTIVITAT DEL DIA A DIA PER LLEGIR I ESCRIURE:  RECEPTES DE CUINA, FER LA LLISTA DE LA COMPRA, ESCRIURE UNA CARTA A UN AMIC/GA O FAMILIAR, LLEGIR NOTÍCIES, ANUNCIS O INVENTAR LES TEVES PRÒPIES NOTÍCIES O ANUNCIS, LLEGIR REVISTES, ESCRIURE LLISTES DE COSES, ANAR A LA BIBLIOTECA A CERCAR LLIBRES...


- APROFITAR QUALSEVOL SITUACIÓ AMB UNA VISIÓ MATEMÀTICA: FER RECEPTES DE CUINA AMB BÀSCULA O DIFERENTS EINES PER PESAR, MESURAR -TE PER VEURE COM VAS CREIXENT, MESURAR ELS TEUS FAMILIARS O SI TENS ANIMALS... EN REALITAT, POTS MESURAR MOLTES COSES!! JUGAR AMB LES MATRÍCULES DE COTXES QUAN ESTÀS AL CARRER, POTS MEMORITZAR ELS NÚMEROS, JUGAR AMB UNA ALTRA PERSONA A ESBRINAR EL NÚMERO, FER OPERACIONS MENTALS ( SUMAR TOTES LES XIFRES, VEURE SI AMB ALGUNA OPERACIÓ TROBES COINCIDÈNCIES ENTRE LES DUES PRIMERES XIFRES I LES ALTRES DUES...) MIRAR AL CALENDARI CADA DIA QUIN DIA ÉS I QUANTS DIES QUEDEN PER LES DATES IMPORTANTS, BUSCAR OBJECTES QUE TINGUIN FORMA DE FIGURES GEOMÈTRIQUES, CONSTRUIR AMB DIFERENTS MATERIALS. AMB EL MATERIAL MANIPULATIU QUE TINGUIS:  COMPTAR TOT EL QUE PUGUIS, FER AGRUPACIONS DE 10 (DESENES) , SUMAR I RESTAR...


TAMBÉ US DEIXO ALGUNES PÀGINES WEBS INTERESSANTS:

- ESCRIPTURA INTERACTIVA TROBARÀS MOLTES FITXES PER FER EXPRESSIÓ ESCRITA. 
- MATIFIC, UNA APLICACIÓ MATEMÀTICA GRATUITA, INSCRIPCIÓ FINS AL 5 DE JULIOL!!!! US PODEU REGISTRAR A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ- AQUÍ ET POTS DESCARREGAR MOLTS DE LLIBRES EN PDF DE MANERA GRATUITA:- RECULL DE CONTES: UNA ABRAÇADA MOLT FORTA I BON ESTIU!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada